Aarding-tijdens-het-slapen

Slaap beter en gezonder dankzij lichaamsaarding 's nachts
Op blote voeten lopen heeft tal van gezondheidsvoordelen - of het nu in het zand of op gras is. Het geheim ligt in het directe contact tussen het aardoppervlak en het lichaam. Bij elke stap is er een elektrische ladingsuitwisseling en heeft dit positieve biologische effecten voor gezondheid en slaap.  


In onze moderne samenleving lopen we zelden op blote voeten. Rubberen zolen en hoge hakken dragen bij aan het verlies van direct contact met het aardoppervlak. En dit is precies waar het Lokosana-werkingsprincipe® om de hoek komt kijken: de speciale aardingstechnologie maakt gebruik van het effect van op blote voeten lopen.


Het aardingsmatras zorgt op een innovatieve manier voor meer natuur in de slaapkamer en goede regeneratieve slaap. Het Lokosana-principe® is gebaseerd op de basisprincipes van lichaamsaarding. Door lichaamsaarding tijdens de slaap worden zowel natuurlijke velden en de stroom van vrije elektroden bevorderd, wordt de slaap aantoonbaar verbeterd en het lichaam terug gebracht naar zijn bio-elektrische toestand.

Bij gebruik met een andere matras dan die van SAMINA, raden we aan de Lokosana® Light aardingsmatras direct op de matras te plaatsen onder het hoeslaken.