Oprichter van gezondheidsinstituut
"Eindelijk een natuurlijk slaapsysteem gevonden waar onze patiënten erop kunnen vertrouwen dat ze gezond en genezend slapen. Het hele systeem is gemaakt van biomaterialen en vrij van chemicaliën en metaal, waardoor het ideaal is voor iedereen die gezond wil slapen en vooral goed voor diegenen die genezing zoeken."

Dr. Instituut Neuropathische Pijn en Natuurgeneeskunde
"Bij mijn eigen patiënten heb ik gezien hoe een goede slaapkwaliteit een positief effect heeft op de regeneratie. Dit bracht me ertoe om een biologisch en vervuilingsvrij matras te kopen - een matras gemaakt van natuurlijk rubber. Ik slaap nu een jaar op SAMINA en geniet van een gezonde slaap en een verbeterde slaapkwaliteit. Ik besloot meer te investeren in mijn gezondheid. Talloze studies en mijn ervaring laten zien hoe gezonde slaap kan worden gebruikt om ziekten, waaronder hart- en vaatziekten en dementie, te voorkomen. Ik raad SAMINA ten zeerste aan aan iedereen die zijn gezondheid wil optimaliseren."

Presentatrice en voormalig handbalster 
"Meestal mis ik slaap omdat ik veel reis. Nu heb ik SAMINA ontdekt en is het mijn persoonlijke wellness moment voor thuis. SAMINA is moeilijk te beschrijven, je moet het ervaren!"

Muzikant, tv-presentator, musicalacteur en entertainer 
"Hallo rustgevende slaap – vaarwel rugpijn! Dit alles dankzij het geweldige slaap-gezond-concept van het Oostenrijkse bedrijf SAMINA. Het SAMINA bio-slaapsysteem is gewoon geweldig en kan ik eindelijk mijn batterijen opladen na lange dagen en is mijn rugpijn eindelijk verleden tijd."

Atleet 
"Tot nu toe heb ik, naast de vele trainingen en de belasting, relatief weinig tijd gehad om op een regeneratieve manier voor mijn fysieke welzijn te zorgen. Met het SAMINA slaapsysteem heb ik het gevoel dat ik nu elke avond een regeneratiesessie op het trainingsplan heb staan. Ik geniet van elke seconde die ik in mijn bed mag doorbrengen."

Langlaufer
"In mijn trainingen en wedstrijden vraag ik veel van mijn lichaam. Fysiek en mentaal drijf ik mezelf altijd tot het uiterste. Het bewaren van de balans tussen stress en herstel is het middel tot succes. Met het SAMINA-slaapsysteem kan ik het maximale halen uit de belangrijkste bron van regeneratie, slaap."

Acteur 
"Slaapstoornissen waren het dagelijks leven in mijn leven. Bij toeval werd ik me bewust van SAMINA en wat kan ik zeggen: SAMINA is gewoon geweldig! Gezond slapen klonk ineens zo logisch. Ik kijk elke avond uit naar mijn bed. Je kunt het gevoel nauwelijks beschrijven, je moet het zelf ervaren! Als ik voor de camera sta, voel ik elke dag hoe fit en uitgerust ik ben."

PR Manager 
"SAMINA is gewoon geweldig! Ik kijk er elke avond naar uit om weer naar bed te gaan. Je kunt het gevoel nauwelijks beschrijven, je moet het zelf ervaren! Knuffelzacht, natuurlijk en gewoon heerlijk! SAMINA laadt de batterij 's nachts op een onvergelijkbare manier op!"

Turnster 
"Na een zware trainingsdag kijk ik elke avond uit naar mijn SAMINA-slaapsysteem. Met een gezonde, rustgevende slaap ben ik de volgende dag efficiënter en kan ik veel geconcentreerder werken aan training en school."

Voetbalcoach
"Ik ben verheugd om samen te werken met een merk dat al meer dan 25 jaar een voorbeeldige pleitbezorger van sport is en ook veel knowhow over gezonde slaap voor mij en sporters in het algemeen met zich meebrengt."

Acteur 
"Ik heb de fenomenale ervaring om voor het eerst de hele nacht door te slapen. De SAMINA-slaap heeft mijn dagen meer ontspannen gemaakt en in balans gebracht. De Lokosana aardingsmat werkt super en is het gevoel van geaard slapen top."

Fotomodel en tv-presentator 
"Als model heb ik veel gereisd en mocht ik slapen in de mooiste hotels ter wereld. Ook al waren de reizen en hotels nog zo leuk, ik had vaak last van chronisch slaaptekort en jetlag. Sinds ik op SAMINA slaap, heb ik nieuwe levensenergie en vitaliteit. Over het algemeen voel ik me evenwichtiger, fitter en gelukkiger."

Doelman van nationale ijshockeyteam 
"Ik kijk er elke avond naar uit om weer naar bed te gaan. Ik heb het gevoel dat ik op wolken slaap en 's nachts mijn conditie en energie oplaad!"

Skiër 
"Sinds ik op het SAMINA slaapsysteem lig, is mijn slaap en kwaliteit van leven enorm verbeterd. SAMINA voelt echt goed! Ik kijk er elke avond naar uit om naar bed te gaan."

Arts, psychotherapeut en auteur 
"Ik geniet elke nacht van het SAMINA-slaapsysteem. Als je weinig slaapt en goed en ongestoord slapen wilt slapen, wordt dit mogelijk gemaakt door het SAMINA bedsysteem en de Lokosana aardingsmat."

Actrice 
"Ik hou van mijn SAMINA slaapsysteem!"

Arts
"SAMINA is niet zomaar een bed. Het is een heel systeem waar ik in slaap en zelfs een aardingskussen heeft. Het biedt essentiële bescherming in het huidige milieu dat vervuild is door gifstoffen."