Sport-&-Slapen

Sport & Slapen
Voor iedereen, en voor sporters in het bijzonder, is een goede gezonde slaap de belangrijkste bron van gezondheid, herstel en rust. Sporters vergen meer van hun lichaam dan niet-actieve mensen. Een goede nachtrust zorgt voor lichamelijk en geestelijk herstel, houdt je hersenen gezond, versterkt je immuunsysteem en draagt bij aan een goede prestatie.

Een gezonde slaap bestaat dan ook uit voldoende uren slaap van goede kwaliteit. Omgekeerd neemt het risico op ziekte en blessures toe bij slechte slaap, het verlaagt je weerstand, is er een vergrote kans op allerlei aandoeningen en werkt het negatief op de sportprestatie en herstel van blessures.

Investeer dan ook in je eigen gezondheid en vitaliteit met behulp van onze slaap-gezond-producten, zodat je je uitgerust, gezond en energiek voelt. Door een goede gezonde kwalitatieve slaap zal je ervaren dat je een betere concentratie hebt, meer alert bent en beter presteert! 

Lees hier het blog Sportprestaties en Regeneratie

Heb je vragen over de gezonde Bio-energetische slaap die voor het beste herstel en optimale regeneratie zorgt, neem dan contact met ons op. Mail naar info@slaapbeterengezond.nl of bel 06 29527801