Meer-energie-en-innerlijke-rust-voor-je-examens

Meer energie om te leren, beter slapen en innerlijke rust voor je examens.
De combinatie SAMINA Morning en Night zorgt voor meer energie overdag, mentale kracht, innerlijke rust en kan bijdragen aan verhoogde (leer)prestaties.


SAMINA Morning® is een natuurlijke kracht en feel-good drank:
- een gezonde natuurlijke kracht drank zonder kunstmatige ingrediënten
- 100% plantaardig en vegan
- versterkt en activeert de werking van lichaam en geest
- zorgt voor meer kracht en energie overdag
- bevat immuun- en zenuwversterkende neurotransmitters
- stimuleert zelfgenezende krachten (Natural Healing Effect)

SAMINA Morning® bevat o.a :
* Ashwaghanda-wortelextract - biedt mentale kracht en innerlijke rust, kan bijdragen aan verhoogde prestaties en heeft een balancerend effect.
* Rozemarijn extract - draagt bij aan het versterken van de psyche en kan uitputting tegengaan. Dankzij het kalmerende effect op de zenuwen wordt rozemarijn ook beschouwd als een natuurlijke remedie voor het verlichten van nervositeit. 
* Rhodiola rosea extract - bevat meer dan 140 verschillende actieve ingrediënten. Bovenal gaan deze fysieke en mentale uitputting tegen, kunnen ze angsten verlichten en verstoringen kalmeren. Rhodiola rosea helpt het zenuwstelsel te stabiliseren en verbetert tegelijkertijd de fysieke en mentale activiteit. Bovendien heeft Rhodiola een serotonine-verhogend effect, wat weer een positief effect kan hebben op de stemming en mentale sereniteit.
* Kamille-extract - draagt bij aan spierontspanning. Bovendien heeft het ook een immunostimulerend, antioxidant en antiviraal werkingsmechanisme.
BESTEL HIER - SAMINA-Morning-kracht-en-feel-good-drank

************************

SAMINA Night® is een natuurlijke slaapdrank met een slaapbevorderend effect
- helpt bij het in slaap vallen en doorslapen
- bevordert de aanmaak van lichaamseigen melatonine
- brengt rust in het hoofd en vermindert de gedachten/het piekeren voor het slapen gaan
- ondersteunt de verwerking van wat is geleerd en het nachtelijk herstel
- zorgt voor lagere stresshormoonspiegels
- verhoogt de energie en prestatie

Met SAMINA Night® wordt de slaap van binnenuit bevorderd
's Nachts worden de batterijen bijgevuld en worden nieuwe energieën “bijgetankt”. Tijdens de slaap herstellen/regenereren lichaam en geest. Als de nachtelijke regeneratie niet voldoende is, kan dit een nadelig effect hebben op het functioneren, het leren en op termijn op de gezondheid. Tijdens de slaap vinden verschillende regeneratie- en ontgiftingsprocessen plaats van o.a. de hersenen en wordt nieuw aangeleerde informatie opgeslagen en geconsolideerd.
Het goed doorlopen van de verschillende slaapfasen is belangrijk voor het leren. Vooral de langzame deltagolven tijdens de diepe slaap zijn belangrijk voor geheugenvorming. Bepaalde inhoud in het geheugen wordt 's nachts meerdere keren herhaald en versterkt het de herinneringen.
De slaap is van groot belang voor het leren en verwerken. Het is daarom aan te raden om voldoende (7-9 uur) en gezond te slapen, zeker in stressvolle tijden.
BESTEL HIER - SAMINA-Night-Slaapdrank

Wil je meer advies over goed gezond slapen en stressvermindering, neem dan contact op via de website https://www.slaapbeterengezond.nl/ of mail naar info@slaapbeterengezond.nl